Har du en fjernvarmeaftale indgået før 2019?

Du har måske allerede modtaget et brev for os, eller har du hørt om prisstigninger på fjernvarmen? Prisstigninger gælder kun for en række kunder med en fjernvarmeaftale indgået før 2019. 

Priserne stiger for én gruppe fjernvarmekunder på særskilt gasprisaftale. Prisstigningen omfatter derimod ikke nyere kunder med aftaler indgået i de seneste år.

Fjernvarmeselskabet har hjælp på vej til de berørte kunder, som tilbydes at skifte til en ny aftale - helt uafhængig af prisen på naturgas.

Da fjernvarmen blev rullet ud i Tranegilde for omkring 10 år siden, blev en række kunder tilbudt en aftale, der betød, at deres pris på fjernvarme altid ville være 10% lavere end naturgasprisen - vi kalder det for en naturgasprisaftale. Det har indtil nu været en fordelagtig aftale for kunderne, fordi naturgasprisen langt de fleste år har været historisk lav. De stigende energipriser betyder desværre, at deres varmeomkostning vil stige markant i 2023. 


De omtalte prisstigninger omhandler udelukkende fjernvarmekunder med en gasprisaftale.

Eksisterende og nye kunder med en almindelig aftale rammes ikke af prisstigningerne. Borgere i Tranegilde kan derfor med ro i sindet stadig vælge sikker og bæredygtig fjernvarme.
Tranegilde Fjernvarme fortsætter udbygningen af fjernvarmen til resten af Tranegilde, så endnu flere kan blive uafhængige af gas inden 2028.

 
.