Du kan ansøge om tilmelding af din erhvervsejendom til fjernvarme her. Du ansøger ved at udfylde formularen til højre herfor. Når du har udfyldt formularen og trykket ”send,” vil du blive kontaktet af os med henblik på afklaring af din mulighed for at konvertere til fjernvarme. Hvis vi efter en teknisk gennemgang kan konstatere, at du kan få fjernvarme, vil du efterfølgende få tilsendt en aftale til underskrift digitalt.

 

Fjernvarmeanlæg

Når du ansøger om tilmelding til fjernvarme, skal du tage stilling til, om du ønsker fjernvarmeanlægget på abonnement eller selv vil eje dit fjernvarmeanlæg. Du har derfor to muligheder for fjernvarmeanlæg hos Køge Fjernvarme:

Model A – Fjernvarmeanlæg på abonnement

Tranegilde Fjernvarme tilbyder en abonnementsordning, hvor vi gør følgende:

  • Tranegilde Fjernvarme nedtager og bortskaffer din gamle installation
  • Tranegilde Fjernvarme installerer og idriftsætter et nyt fjernvarmeanlæg, som vi ejer og servicerer fremover
  • Tranegilde Fjernvarme eller dennes samarbejdspartner og Ejeren beslutter i fællesskab og under hensyntagen til de tekniske forhold på stedet, hvor fjernvarmeanlægget skal placeres. Kravene i Tekniske Bestemmelser skal følges.
  • Som udgangspunkt placeres fjernvarmeanlægget samme sted som den eksisterende varmekilde. Der må forventes ekstra omkostninger, hvis der afviges fra dette.

 

Eventuelle ekstra omkostninger:

Som en del af abonnementsordningen dækker vi nogle faste udgifter, der er forbundet med installationen. Dog kan der forekomme merudgifter til egenbetaling f.eks. ved nedenstående:

  • Boring igennem mur/beton hvor anlæg installeres i andet rum, end hvor fjernvarmen kommer ind
  • Etablering af lovpligtig stikkontakt
  • Samlet antal rørmeter (fjernvarmerør og brugsvandsrør) over 20 meter.
  • Aftræk fra gaskedel mm.
  • Retablering efter installationsarbejdet.

Ekstra omkostninger vil vores samarbejdende VVS’er opkræve efter installationen. Læs mere i Almindelige vilkår for abonnementsaftaler på fjernvarmeanlæg her.

 

Pris:

Se prisliste 

Vi tilbyder en uforpligtende teknisk gennemgang, hvor vi allerede kan screene, om vi finder ejendommen egnet til Abonnementsordning og om der kommer merudgifter til egenbetaling.

 

For besøg for en teknisk gennemgang Kontakt tranegildefjernvarme@veks.dk

 

Model B – Du ejer selv fjernvarmeanlægget

Du skal selv kontakte en VVS’er og indhente tilbud på installationen. Du ejer derfor selv dit fjernvarmeanlæg og skal selv stå for alle udgifter i forbindelse med anskaffelse, installation, service, vedligeholdelse og reparation af dit fjernvarmeanlæg.

 

Den videre proces

Hvis vi kan tilbyde dig fjernvarme, vil du blive kontaktet af en energikonsulent med henblik på en teknisk gennemgang af din ejendom. Efter mødet vil du få fremsendt en tilslutningserklæring og evt. en abonnementsaftale til underskrift digitalt, hvor pris mm. vil fremgå.

 

Så snart vi kender den mere detaljeret tidsplan for, hvornår vi kan konvertere din ejendom til fjernvarme, vil du blive kontaktet med mere information.   

 

Vi kan ikke tilbyde dig fjernvarme

Hvis vi ikke kan tilbyde dig fjernvarme, vil vi annullere din ansøgning og du vil modtage en mail med begrundelse. Dette svar stræber vi efter at kunne give forventeligt indenfor en måned, efter vi har modtaget din ansøgning.

Formular

Erhverv: Tilmeld din virksomhed her