Test
SIKKER FJERNVARME

Tranegilde Fjernvarme

Baggrunden for at etablere fjernvarme i Tranegilde er daværende klima- og energiminister Connie Hedegaards opfordring til landets kommuner om at omlægge naturgasforsynede områder til fjernvarme - og på den måde mindske afhængigheden af fossile brændsler som olie og gas betragteligt.

Information

Q&A
Oftest stillede spørgsmål og svar om måler, forbrug, faktura etc.
Læs mere 


Leveringsbestemmelser

Læs mere 

Kontaktoplysninger

Tranegilde Fjernvarme 
Driftskontor: Nørre Centervej 64
DK-4600 Køge 
tranegildefjernvarme@veks.dk

T 43 64 44 00   Telefontid: 9-15
(fr: 9-13) vedr. faktura, nybyg mv. Desuden  akut vagtnummer uden for normal arbejdstid

Nyheder fra Dansk Fjernvarme
 • 18. Feb 2020
  Antallet af varmepumper i fjernvarmen vokser eksplosivt i år

  LÆS I DAG: Svajende skorsten på 40 meter er revet ned i Sønderborg. Fjernvarmen vil ikke fjernstyres. Fjernvarmeformand er ny kommentarskribent på Altinget Miljø. 

  17. Feb 2020
  Formand ønsker mere viden om fjernvarme

  Poul Sloth er ny formand i Als Fjernvarmeværk og tager på Regionalmøde for at blive klogere på fjernvarme og for at skabe netværk.

 • 17. Feb 2020
  Faaborg investerer i varmepumpe

  LÆS I DAG: Tænketank: Varmepumpe er rigtig løsning. Hærværk kan stoppe solvarmeanlæg i flere måneder. Politikere må ikke bremse licenser til geotermi. Kjellerup-borgerne betaler mere for varme. Varmeproduktion lægger pres på gamle træer i Danmark. Danske virksomheder købte klimaaflad af kinesiske gasprojekter.

  14. Feb 2020
  Klimaforsker: Kommunerne skal deltage i den grønne omstilling

  LÆS I DAG: Vandkunder skal stadig aflæse måleren fysisk. Alarmer i fjernvarmen skiftes. Solvarmeanlæg for 400.000 kroner smadret. Fælles transmissionsledning bygges ved Skive.  

 • 13. Feb 2020
  Trustrup-Lyngby overtager ni varmeværker

  LÆS I DAG: Trustrup-Lyngby overtager ni varmeværker. Aarhus måtte undvære varmen i flere timer. Klimaomstillingen bliver mirakuløst billig på langt sigt. Aalborg øger klimaindsatsen.

  12. Feb 2020
  Har du hørt vores podcast?

  Dansk Fjernvarme lancerede kort før jul podcasten Fjernvarmen. De to første afsnit er ude nu og har allerede fået mange lyttere.

Test
Betalingsservice

Betalingsservice

Når du tilmelder opkrævningen til BetalingsService, bliver dine fremtidige opkrævninger altid betalt til tiden - hverken for tidligt eller for sent. Du slipper desuden for besværet med at taste betalingsoplysningerne ind i din netbank.


eForsyning

eForsyning

Følg varmeforbruget på eForsyning. I eForsyning får I overblik over forbrug, dokumenter og jeres oplysninger samt kontaktinfo til Køge Fjernvarme Tjek den seneste faktura for jeres forbrugernummer og adgangskode.