Test
SIKKER FJERNVARME

Tranegilde Fjernvarme

Baggrunden for at etablere fjernvarme i Tranegilde er daværende klima- og energiminister Connie Hedegaards opfordring til landets kommuner om at omlægge naturgasforsynede områder til fjernvarme - og på den måde mindske afhængigheden af fossile brændsler som olie og gas betragteligt. 

OBS: HUSK at gennemskylle brugsvandsanlægget, hvis installationerne ikke har været brugt længe pga. corona-nedlukning 

Lavere pris

For kunder med naturgasprisaftale sænkes prisen med tilbagevirkende kraft
Forsyningstilsynet har udmeldt en fejlagtig statistik om gasprisen.
Læs mere og download nyt tarifblad

Q&A

Oftest stillede spørgsmål og svar om måler, forbrug, faktura etc.
Læs mere 


Leveringsbestemmelser

Læs mere 

Kontaktoplysninger

Tranegilde Fjernvarme 
Driftskontor: Nørre Centervej 64
DK-4600 Køge 
tranegildefjernvarme@veks.dk

T 43 64 44 00   Telefontid: 9-15
(fr: 9-13) vedr. faktura, nybyg mv. Desuden  akut vagtnummer uden for normal arbejdstid

Nyheder fra Dansk Fjernvarme
 • 27. Oct 2020
  Dansk Fjernvarme afvikler fortsat kurser

  De seneste corona-restriktioner sætter ikke en stopper for kurser hos Dansk Fjernvarme både i og uden for Fjernvarmens Hus.

  27. Oct 2020
  Flere husejere har investeret i nyt køkken frem for grøn varme – de straffes ved årsskiftet

  LÆS I DAG: Finansministeren søger igen klimaråd fra topchefer. Nyt projekt skal stoppe klimaudslip og genanvende gamle fjernvarmerør. Ny protestforening vil bremse dansk solcelleboom. Tørring Kraftvarmeværk får ny formand. 

 • 26. Oct 2020
  Fagpersonale fra udlandet kan stadig komme til Danmark

  Teknisk personale, der skal løse opgaver hos fjernvarmeselskaberne, kan fortsat få adgang til Danmark, men der er indført skærpede krav til indrejse.

  26. Oct 2020
  Det er stadig muligt at afvikle generalforsamlinger

  De nye corona-restriktioner rammer endnu ikke generalforsamlinger – men medlemmer af Dansk Fjernvarme opfordres til hurtigst muligt at få afviklet generalforsamlinger, mens tid er. 

 • 26. Oct 2020
  Generalforsamlinger

  Corona-epidemien haft konsekvenser for rigtig mange selskabers afholdelse af generalforsamlinger både i foråret og i efteråret 2020. Mange generalforsamlinger er blevet udsat, men nu ser det ud til at de fleste er ved at være blevet gennemført. Vi har alligevel valgt at opdatere vores hjemmeside om generalforsamlinger. Opdateret 26. oktober 2020.

  26. Oct 2020
  Esbjerg siger farvel til kul og goddag til Danmarks største havvandsvarmepumpe

  LÆS I DAG: Fjernvarmeledning på 17,5 kilometer skal forsyne tre byer med overskudsvarme. EU-lande enes om juridisk bindende klimalov uden landekrav. Varmeformand: Godt på vej mod ny struktur for Viborgs fjernvarme. Ekspert advarer mod brandrisici ved biomasse. Borgere til kamp mod fjernvarmeplacering i Ølstykke. 

Test
Betalingsservice

Betalingsservice

Når du tilmelder opkrævningen til BetalingsService, bliver dine fremtidige opkrævninger altid betalt til tiden - hverken for tidligt eller for sent. Du slipper desuden for besværet med at taste betalingsoplysningerne ind i din netbank.


eForsyning

eForsyning

Følg varmeforbruget på eForsyning. I eForsyning får I overblik over forbrug, dokumenter og jeres oplysninger samt kontaktinfo til Køge Fjernvarme Tjek den seneste faktura for jeres forbrugernummer og adgangskode.