Nyhed: Har du en fjernvarmeaftale indgået før 2019?

Priserne stiger for én gruppe fjernvarmekunder på særskilt gasprisaftale. Prisstigningen omfatter derimod ikke nyere kunder med aftaler indgået i de seneste år.

Fjernvarmeselskabet har hjælp på vej til de berørte kunder, som tilbydes at skifte til en ny aftale - helt uafhængig af prisen på naturgas.


Information

Tarifblade 2022

Download aftalen, abonnementsordning

Download tarifblad,
almindelig prisaftale


Download tarifblad,
naturgasaftale


Spørgsmål og svar

Oftest stillede spørgsmål og svar om måler, forbrug, faktura etc.
Læs mere 


Leveringsbestemmelser

Læs mere 

Kontaktoplysninger

Tranegilde Fjernvarme 
Driftskontor: Nørre Centervej 64
DK-4600 Køge 
tranegildefjernvarme@veks.dk

T 43 64 44 00   Telefontid: 9-15
(fr: 9-13) vedr. faktura, nybyg mv. Desuden  akut vagtnummer uden for normal arbejdstid

Nyheder fra Dansk Fjernvarme
 • 30. Sep 2022
  EU-ministre enige om prisloft

  Der kommer loft over, hvor store profitter energiselskaber må have. Dan Jørgensen mener, at ny EU-aftale vil sikre penge til forbrugerne.

  30. Sep 2022
  Energilån til 900.000 danskere: EU har fingeren på aftrækkeren

  LÆS I DAG: Projektselskab: Ekstra fjernvarmemidler giver et løft til udfasning af naturgas. Rusland truer med totalt stop for gasleverancer til Europa. Hos Boligportal hører de aldrig fra lejere, der er bekymret for deres regninger - det gør de nu. Leveringsproblemer forsinker fjernvarme i Haderslev. Prisen på fjernvarme fordobles i Helsinge. Energikrisen rammer fjernvarmeværker på Ærø vidt forskelligt. Varmepris-chok i Troldhede.

 • 30. Sep 2022
  DFP: Fjernvarmepuljen har fået et nødvendigt løft

  Fjernvarmens eget projektselskab, DFP, roser, at Christiansborg har sendt ekstra midler til Fjernvarmepuljen både for i år og 2023.

  30. Sep 2022
  Vestforbrænding: Prisen stiger med blot 1 procent

  Fjernvarmekunderne hos Vestforbrænding kan sove roligt. Varmeprisen stiger ganske vist i 2023, men det bliver blot med én procent, fremgår det af pressemeddelelse fra Vestforbrænding.

 • 29. Sep 2022
  Folketinget har lynvedtaget indefrysningsordning

  Blot to døgn – onsdag og torsdag - tog det for et overvældende flertal i Folketinget at 1., 2. og 3. behandle lovforslaget, der giver mulighed for at indefryse dele af varmeregningen.

  29. Sep 2022
  Dansk Fjernvarme i medierne 2022

  Her på siden bringer vi et løbende overblik over de steder, Dansk Fjernvarme har været synlige i medierne. Listen opdateres ugentligt og bringes i nyhedsbrevet MedlemsNyt.

Test
Betalingsservice

Betalingsservice

Når du tilmelder opkrævningen til BetalingsService, bliver dine fremtidige opkrævninger altid betalt til tiden - hverken for tidligt eller for sent. Du slipper desuden for besværet med at taste betalingsoplysningerne ind i din netbank.


eForsyning

eForsyning

Følg varmeforbruget på eForsyning. I eForsyning får I overblik over forbrug, dokumenter og jeres oplysninger samt kontaktinfo til Tranegilde Fjernvarme. Tjek den seneste faktura for jeres forbrugernummer og adgangskode.