Test
SIKKER FJERNVARME

Tranegilde Fjernvarme

Baggrunden for at etablere fjernvarme i Tranegilde er daværende klima- og energiminister Connie Hedegaards opfordring til landets kommuner om at omlægge naturgasforsynede områder til fjernvarme - og på den måde mindske afhængigheden af fossile brændsler som olie og gas betragteligt.

Information

Nødberedskab i Tranegilde Fjernvarme:  Drift og overvågning af fjernvarmen opretholdes og sikres.
Kontakt medarbejderne, der arbejder hjemme

Q&A
Oftest stillede spørgsmål og svar om måler, forbrug, faktura etc.
Læs mere 


Leveringsbestemmelser

Læs mere 

Kontaktoplysninger

Tranegilde Fjernvarme 
Driftskontor: Nørre Centervej 64
DK-4600 Køge 
tranegildefjernvarme@veks.dk

T 43 64 44 00   Telefontid: 9-15
(fr: 9-13) vedr. faktura, nybyg mv. Desuden  akut vagtnummer uden for normal arbejdstid

Nyheder fra Dansk Fjernvarme
 • 30. Mar 2020
  Tilsyn med kritisk udstyr under Corona-krisen

  Mange fjernvarmeselskaber bruger komponenter og systemer med kritisk betydning for forsyningen. Nogle af dem skal serviceres, trods Corona. Myndighederne beder om input inden tirsdag klokken 18.00.

  30. Mar 2020
  Husk kunderne på at skylle igennem

  Det er vigtigt for fjernvarmeværkernes større kunder, at deres installationer bliver gennemskyllet, før de bliver taget i brug igen.

 • 30. Mar 2020
  Værktøjer

  Dansk Fjernvarme samler en række dokumenter, som medlemmer kan gøre brug af i forbindelse med corona-smitte – fx standardtekst om udskydelse af generalforsamling. Opdateret 30. marts 2020.

  30. Mar 2020
  Podcast: Onlinemøder, hjemmearbejde og besøg hos kunderne

  Gode råd om hjemmearbejde, onlinemøder og hvordan fjernvarmeselskaberne skal forholde sig i forhold til besøg hos kunder. Det var nogle af de emner, der blev taget op i den anden spørgetime og webinar om corona og fjernvarmeselskaberne. 

 • 30. Mar 2020
  Hobro Varmeværk går først efter de store

  LÆS I DAG: Hedensted Fjernvarme søger direktør. Stor prisstigning i Hashøj. Gasmotor i Videbæk kører igen. Fjernvarmen udskyder valg. Covid-19 tænder ingen røde lamper i Næstved. 

  28. Mar 2020
  Beredskabsplan

  Når der opstår en krise, der potentielt kan påvirke selskabet, er det bedst at have en plan for, hvordan denne krise skal håndteres.  

Test
Betalingsservice

Betalingsservice

Når du tilmelder opkrævningen til BetalingsService, bliver dine fremtidige opkrævninger altid betalt til tiden - hverken for tidligt eller for sent. Du slipper desuden for besværet med at taste betalingsoplysningerne ind i din netbank.


eForsyning

eForsyning

Følg varmeforbruget på eForsyning. I eForsyning får I overblik over forbrug, dokumenter og jeres oplysninger samt kontaktinfo til Køge Fjernvarme Tjek den seneste faktura for jeres forbrugernummer og adgangskode.